Post by hyibacrelumprear on Feb 3, 2022 21:44:10 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Ramboat - Offline Action Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Ramboat - Offline Action Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hack kristali ▞▞▞
▞▞▞ Ramboat - Offline Action Game 2022 version ▞▞▞
Dobre igre za igranje, lahko igrate dva načina, lahko nadgradite orožje in odklenete nove kul stvari in to je zdaj najboljši prenos risanih grafik za igre brez povezave!!
Želim vedeti, zakaj ta igra ne deluje v mojem telefonu, izgleda dobro, vendar ne deluje, kaj je razlog
Dajem samo eno zvezdico, ker tega ne morem igrati, ker ga nisem namestil v moj mobilni telefon Android 😠😠😠😠😠😠😠
5 najboljših brezplačnih iger za Android: Battle Boom, ChronoBlade ...
To je dobra igra
lepa igra več moči
Pozdravljeni programer, prosim ustavite svojo neumno igro Ramboat. Zakaj vsakič moramo igrati od 1. stopnje !!! Ne smete narediti tako grde slabe igre. Morate iti v knjižnico in preučiti pomen in obdobja Časa in prednosti mobilnega telefona. Izdelava zelo nore igre. Zakaj ni orožja za uničenje podmornice !!!! Če želite narediti malenkost za družbo, poskusite narediti barvito programsko opremo/program zemljevidov z informacijami o kmetijstvu, naravi, živalih itd. (to je lahko koristno za otroke in najstnike).
To je zelo zanimivo. Ljudje po vsem svetu bi morali preizkusiti to igro. Zelo priporočljivo. Resno, nauči vas o vojnah, zabavi in najpomembnejše je, da igra nauči, kako biti pogumen v resničnem življenju. Vse najboljše. Upam, da boste igro preizkusili.
Po nedavni posodobitvi so vse moje nadgradnje orožja in denar za nakupe kovancev izginili. Počutim se, kot da so me oropali v temnem zavezniku. Vem, kdo je to storil, vendar ne morem dobiti ničesar nazaj. Pred kratkim sem kupil nekaj kovancev za hitrejšo nadgradnjo orožja.
Poskušal sem igrati to igro, vendar je zamik na s7 edge grozljiv. Videl sem tudi druge ocene, kot je ta, kakršne koli povratne informacije bi pomagale.
Ta igra je super, ima dobro grafiko, ki jo potrebuje, da dobi milijardo zvezdic.
Po smrti se ne odziva.
Zelo lepo snemanje, lep grafični gib, lep zvok in zaradi tega boste želeli več arhivirati, da naredite varnostno kopijo kot RAM BOAT. Uživajmo ☆ a previdno 🚀
Odlična igra . je zelo razburljivo. jaz
To je dobra igra, všeč mi je, ampak kako naj ubijem tistega pod vodo
Precej dobra igra
ta igra je zasvojenost. dobra igra za ubijanje časa.
Igra ima super lepo grafiko, vendar sem kupil nekaj kovancev v vrednosti 1.100 Naira. To se je odražalo na moji igri, ki je bila prejšnji teden n sem bil obremenjen, danes, ko vam pišem, sem kupil nekaj kovancev n draguljev s ponudbo 660 naira sem bil bremenilo se ni odrazilo, šel sem v nastavitve n obnovil nakup pa ni šlo....samo ne vem kaj naj naredim....Zakaj se to dogaja?
Je zasvojen, vendar bi moral imeti več življenj ali več možnosti življenja
Ta igra se ne prenaša
Zabavno je in všeč mi je, ker je dobro za mojega mlajšega bratca
gor
Težko haha
Popravite to napako pri izključitvi, prosim, igra se mi zdi precej zabavna!
Najboljša igra vseh časov...všeč mi je, samo da ne najdem gumba za pavzo in želim si, da bi lahko obračal vzvratno in šel vstran, saj bi lahko streljal na podvodne sovražnike... ali pa je lepo igra
Solidna igra in ubijalec časa
jambor igra hai
Dobra igra
Lepa igra s kul grafiko in gladkim igranjem na splošno je igra 10 na 10 za vaš prosti čas
Čudovito..samo ustvarite več spletnih povezav in turnirjev
Zelo lepa igra. toda oglasi so tako moteči za igranje igre.
Enostavno in enostavno 👌😉
Je zelo zabavno, zahtevno. Odlična igra.
gud zanimiva igra
Prosimo, nastavite pospeševanje in zaviranje v čolnu