Post by hyibacrelumprear on Feb 3, 2022 21:56:17 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Fishdom ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Fishdom IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kovance za generator goljufive kode ▞▞▞
▞▞▞ Fishdom 2022 version ▞▞▞
Ta igra ima ravni, zaradi katerih boste porabili denar za ojačevalnike samo na pretekle ravni. Pametni razvijalci
Strinjam se s tem, kar so rekli drugi. Ta igra je postala nakup diamantov ali ne more preiti ravni igre. Dolgočasno!!! Zaradi tega igra ni več brezplačna. Če tega kmalu ne spremeniš, bom izbrisal igro in grem naprej. Ne želim porabiti denarja za vsako drugo stopnjo, da jo prenesem, saj je tako malo potez, da je nemogoče opraviti brez dodatnih bomb itd. Poslušajte, kaj vam poskušamo povedati.
Fishdom igro igrati na spletu Fishdom igro igrati na spletu Fishdom igre na spletu. Fishdom hra hrát online Fishdom hra hrát online Fishdom online hry.
Super drago za porabo draguljev in pravi denar na vozovnici, ki vam res nič ne prinese. Lahko bi bil boljši pri dajanju dnevnega bonusa in če premagate določeno količino stopenj.
Z najnovejšo posodobitvijo se strinjam z večino igralcev tukaj: igra je postala NEPLAČNA.... Jaz sem na ravni 4494, tako da nisem navaden igralec. Kljub temu ne zapravljam denarja za igro in že leta uživam v izzivu. Nekatere ravni sem moral ponoviti več desetkrat, da sem to rešil, a potrpežljivost je vedno našla rešitev. Vendar po več kot 100 poskusih, 21 ojačevalnikih in 30 diamantih na eni ravni to ni izziv ali prijetno. To je izguba časa in truda. Pokvarjeno je, končal sem.
... Palačinke , Fishdom , Kako Se Napise , Vžigalna , Customer , Oman Glavno ... Kartuše , Rabljene , Soy Luna , Sport , Otok Mali , Sestavljanka , Ceneje
Prenesite Fishdom – Microsoft Store – sl-SI
Posodobitev: smešno, če želite prislužiti Lighting Explosive, se lahko med igro spremenite iz uganke v uganko, ki jo potrebujete, da zaslužite 10 češnjevih bomb, 8 eksplozivov Black Spike in 8 dinamitov. Na turnirjih za pokale je nemogoče osvojiti nagrade in ni pomoči pri YouTubu, kot je predlagano za reševanje ugank. Komaj nove ravni tedensko, da dokončam svoje tanke.
Igra akvarijske ribe kako odpreti polno kasico kasic. Fishdom
Super igra.
Odlična igra
Sestavljanke - Stran 111 - Brezplačne spletne igre - Bonus
Mnogi se spomnite in obožujete igro Fishdom. Z reševanjem tri zaporednih ugank ste postavili razkošne akvarije, jih napolnili z barvitimi ribami in
Fishdom 2 ponuja več enakih in čeprav morda ni vse, kar je izvirno, je še vedno ena ... 10 znanih osebnosti, ki jih niste poznali, so imeli iPhone igre.
Raven izziva mi je vzela življenje, kar se še nikoli ni zgodilo. In osvojil sem 1h življenja, a mi ga ni dalo? Sem skoraj na 4.000 stopnji. Obtičati na isti ravni več tednov naenkrat je tudi nadležno. Po določeni ravni morate kupiti moč, da celo stopite skozi raven. Končal sem s porabo denarja za dvig ravni.
šel na spletu - Češki Prevod - Lizarder
😄
Všeč mi je igra...ampak....mislim, da karkoli vam ostane, kar se tiče bomb..udarov strele..itd.., se mora prevrniti in jih ne izgubite na koncu končane igre...samo rečem ...
Všeč mi je bila igra, dokler nisem izgubil vsega! Dosegel sem raven 458. Zapravil sem denar, da sem prišel tja. Prijavljen sem bil prek Facebooka in Google playa. Pravkar sem kupil božično zlato vozovnico in moj telefon je deloval zelo slabo, zato sem ponastavil na tovarniške nastavitve. Ko sem znova namestil igro in jo obnovil, me je igra vprašala, da želim nadaljevati na ravni 458, in sem pomotoma kliknil ne. res nisem srečna. Potrebovali so nekaj let in denarja, da smo prišli tako daleč. Zakaj bi vprašal?
Ta igra je goljufanje. Pred tem sem napisal pregled, ki je pokazal, kako je imela raven 623 zdaj približno 18 gibov, YouTube pa kaže, da se je včasih začel s približno 40 potezami. Moj pregled je bil od takrat odstranjen s povezavo do videoposnetka v YouTubu, ki prikazuje dokaz. Igra zdaj izgublja zvok in se zruši pri preklapljanju med aplikacijami, zato je ni prijetno igrati
Super igrica
Kul 👍
Lepe igre, a škoda, da se ne igra veliko ljudi, tako da življenj ni dovolj, da bi lahko izenačili vsako bitko.
Predolgo nalaga
Branje odgovorov na ocene lmao.. "Lahko vam zagotovimo, da so vse ravni premagljive" .. karkoli! Poskušal sem in potem nekaj... Prvih nekaj, nekaj stopenj je odličnih, ker tvoja nova.. haha...pritegni tvojo pozornost zdaj.. .... ....etape so pripravljene, da ne uspeš.. .. edini način, na katerega lahko prideš, je tako, da kupiš res poceni strele, bombardiranje itd... Poceni kot žetoni ali ugoden zgrabi @ manj kot sto.. (🙄🙅♀️) Jahhhh.. igraj brezplačno, pravijo, AMPAK.. Lahko se tudi igraš candy crash...
Se Ne Renault Elf Pa 5W40
Stopnje naj bi bile po težavnosti rumena, rdeča in vijolična. Enostavno oziroma zelo težko, ugotovil sem, da je to poljubno, ker sem imel prav toliko neuspešnih poskusov zaporednih poskusov na rumenih kot na vijoličnih. Ampak še vedno je dobra izguba časa, če imate na voljo 10 minut na dan.
Odlična igra! To je zabavno in zasvoji. Poslovni model je plačilo za igro, zato se je včasih nemogoče premikati po ravneh brez izjemnega potrpljenja, če ne plačate. Razvijalci – napaka, na katero sem naletel, je ta, da nekatere ravni "odložijo" in igralcu ne dovolijo zmage, ko bi moral biti sposoben glede na število preostalih potez. npr. 10 premikov levo in 4 predmete za brisanje, vendar se predmeti ne prikažejo na plošči, dokler ni opravljenih več potez. Videl sem, da se to dogaja z lignji, oljem in mehurčki.
Nad nivojem 5000, ne da bi porabili niti penija in imeli boljše akvarije za ribe in ribe kot soigralci PTP. Napake v mini igri, kar pomeni, da enkrat vsakih nekaj tednov zamudim brezplačne dragulje. Ta igra prisili posodobitve sredi igre, tako da v tej fazi izgubite napredek.
Igre, podobne fishdom androidu
... Leicester , Register , Fishdom , Arso , Energija , How To , Bolha Kolesa ... Lego , Enota za , Sestavljanka , Soča , Estonski , Internet , Pup Velenje
Verižna V Iskra Žaga Bencinska Nobenem
Android/iOS, Googlu Nest, spletu. 62.0 MiB ... Fishdom. 4.4. Swap and match to create lovely homes for adorable fish! 116.9 MiB.
Nekatere stopnje so nadležno težke.. ne moreš jih preskočiti brez plačila.. ampak igra je lepa!!
Kaj se je zgodilo? Zadnja posodobitev je spremenila ozadje ploščic v črno, nemogoče je dobro videti, kje igrati!
Zakon igra
Igram fishdom več kot eno leto. Všeč mi je ta igra, je zelo zasvoji in kadar koli imate težavo, podpora zelo hitro poskrbi, da je težava prava za vas. Priporočam to igro, tako zabavna je in obožujem ribe ❤️
Super
v redu
To igro igram že 3 leta in z veseljem jo igram. Kljub posodobitvam mi je še vedno všeč. Lepa igra s časom.
Zaenkrat je zabavno. Ne preveč omamljati nadležnih dodatkov, in DO DESAJ se ne počutim ustrahovanega, da bi plačeval za napredovanje v igri.....**** POSODOBITE"""" ZDAJ SEM V FAZI, KI SE ČUDIM USILJEVANJE OPRAVLJANJE NAKUPOV 😔 da še dodatno škodim poškodbi, zadnji nakup, ki sem ga opravil, je igra pokvarila in sem izgubil nakup!
Uživam v tej igri, ki bi bila 5 zvezdic... toda ali obstaja možnost, da izklopite nekatere od tistih majhnih stranskih misij, ki jih !!! IMATE!!! za predvajanje uvoda v ... tudi možnost, da se izognete 30 sekundam pojavnih oken, preden lahko igrate
Download The Superthunderman APK - Latest version 1.0.0 for Android devices - The ... Minion Rush: Running Game · Masha and the Bear Child Games · Fishdom